• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Crazy horselady

  Nu, eller ja, för ett tag sedan, så har jag faktiskt kommit så långt att jag inte vill sälja Lillis, haha. Fast han ska ju säljas, och "är" ju till salu hela tiden (fast inte officiellt/på annons). Det som är bra med det är att jag tycker om honom. Det dåliga är att det blir jobbigt att sälja - såklart. Haha, vem förväntar sig ens något annat när man köper ny häst?
   
  Tänk vad lätt det är att vara hästsamlare. Bara köpa, hiva in dem i hagen och så TADAA! Bara för att. Eller för att man är egoistisk nog att tro att hästarna har det bättre som hagprydnad istället för att få hamna hos sin alldeles egna människa som dödar ALLT i sin framfart bara för att få umgås med sin häst. Inte för att jag har mina hästar som hagprydnader direkt, hahaha, rätt långt ifrån - förutom ibland, någon/några dagar när det skiter sig tidsmässigt. Helt och hållet ofrivilligt och rejält mot min vilja.
   
  Om jag ska vara ärlig så är jag rejält allergisk mot just hästsamlare. Eller inte samlare i sig, utan det som kommer sedan. För hästsamlare brukar tyvärr vara synonymt med hagprydnader och det är liksom där skon klämmer. Vad har hästarna gjort för att få det hemska ödet? Och hur kul kan det vara att ha hästar (de kostar ju pengar även om de bara går i hagen liksom, så man kommer ju inte direkt "undan") när det enda man gör är att titta på dem lite ibland? Njae, så not my cup of tea. Men vem är egentligen jag att döma..?
   
  Grejen är bara att det inte blir kul att sälja Lillis sen när det väl är dags. Skit också, haha. Det hade varit så mycket lättare om det bara var en pälsklump som andades och gjorde saker per automatik helt och hållet utan egenskaper och egenheter. Men då kanske jag skulle börja sticka istället?
   

  Lill.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.