• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • ÅÅÅHHH!!!! <3<3<3

  Jag är störtkär, och det är inte en häst i närheten, eller jo, en skvätt under huven ;)
   
  Råkade ringa på en alldeles för svindyr gammal volvo innan. Typ dyraste på blocket, iaf i jkpgs län och angränsande. Mötte upp honom och här är jag nu. Nästan hela lönen är borta, men istället har jag två blåa 945or på parkeringen, HAHA. Ytterligare en Classic. Jag verkar samla på dem nu. (Y)
   
   
  De kan ju för det ointresserade ögat se ganska lika ut, men icke! Båda är förvisso gamla volvobilar, båda är från 1998, och båda är classica, och till och med i samma blåa nyans. Men mitt gamla knäckebröd till höger är en slö lättryckare som är rostig och i allmänt skitdåligt skick. Han är slut runt om så man svajar omkring på vägen, haha. Men så har han ju gått det dubbla jämfört med den nya. För den nya är i betydligt bättre skick, och dessutom lite roligare då den är sänkt (kapade fjädrar = studsar omkring på vägen, blir väl riktiga sänkfjädrar i sommar) och omgjord till fulltryckare = den flyttar nästan på sig :D Dessutom är det rätt fint med fjärrlås, inte alla som har det på sina sjutton, arton (uttagen -97) år gamla bilar. Hade det bara varit taklucka med så hade det fan varit perfektion. Men close enough!
   
  Men att nu är jag fattig! Hejdå nya veredus skydd och soft up pro som jag tänkte införskaffa på GHS. Haha :( Så är det när man är sämst på att hålla i sina pengar. Lätt hänt ^^
   
  Åh, nu vill jag bara köra runt, runt med min nya roliga bil. Och denna ska fan tonas, så är det bara. Och lång board i framrutan.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.