• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vik hädan, PS!

  Alltså, näää. Nu ångrade jag mig igen. Jävla tränsfråga att inte lösas sig som jag vill. Aleccis får fortsätta ha sitt mörkbruna, ponnytuggade träns... Därför att, tamtaradaam!
   
  Hon får en annan julklapp istället!
   

  Hon har strl L i framskydden nu, men de är lite för "vida" runt benet. L och M är lika höga nämligen, så det är inte hela världen, men M skulle sitta bättre. Därför har jag hållit ögonen öppna för M och sprang nu på ett par fina begagnade. Skönt, då är det ur världen. Meeen, nu vill jag ju att hon ska ha denna "uppdaterade" Vento-modellen även bak, haha. ;) Veredus Carbon Gel, finns inget snyggare på ett hästben.
   
  Inte för att jag tänker köpa julklappar till hästarna direkt, men det blev en vettig bortförklaring till att lägga en tusenlapp på ett par begagnade benskydd. Herregud... När jag precis läste den mening jag nyss skrev. Man (läs: samhället) är rätt pantad egentligen. Det är egentligen helt orimligt, men vänjer man sig successivt så blir man van vid priserna. Vad äckligt!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.