• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tufftuff

  Sådärja! Arbetsdagen avklarad och stallet färdigt.
   
  Började med A som klart och tydligt berättade för mig att jag slarvat med motionen! Sporadisk ridning i helgen är inte tillräckligt och hon hade mer spring i benen än vanligt. Det som ändå var så himla skönt var att även att hon vill springa, så ligger hon kvar och springer i balans. Och om jag vill (alltså inte vill lite, utan vill jättemycket HAHA) så kan jag sätta mig och samla henne. Det går liksom, vi fixar det. Men idag var det mest ut och röra på fläsket. Det behövde vi. <3
   
  Lillhäst var omotiverad till motion idag, haha. Slöpotta! Går inte ett steg mer än han måste, men de steg han tar är bra steg. Helt fantastisk i munnen och lyhörd för mina hjälper (förutom en då ;) HAHAHA PS! Jag ska nog inte länka min blogg när jag säljer honom xD HAHAHHAHA!). Förväntar mig mer bjudning nu ons och tors när han ser vart han går och det inte är kolsvart en dm framför näsan.
   
  Pärlis slapp motion. Alltså, jag hade känslan av "hur mycket uppskattar hon det, egentligen, nu när det är så mörkt?" och upptäckte att samvetet stoppade mig. Annars var jag full av ork och ignorerade klockan, så hade tänkt köra på. Men jag tycker det är bättre hon går så mycket som möjligt när det är ljust. Jag vet ju inte hur bra hennes sinnen fungerar. Jag antar att de är bra, för det märks inget på henne. Men att det är inte märks något kan också ha att göra med att det blivit sämre successivt och då är det ju inget hon själv har märkt = ingen förändring på henne. Men jaa, jag vet inte. Just idag är en sådan dag när jag är lite nojig över hennes skick. Hon är dock den första som går imorgon!
   
  Balans va? Ööööh, hahaha.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.