• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tre av tre

  Sagt och gjort. Tre av tre ridna idag och tre av tre har hoppat studs. Alltså vet ni vad?! Pärla var lätt dagens WOW! Hon tyckte det var sååå himla superroligt och hon gjorde det så bra - men inte bara det, utan hon kändes riktigt fräsch! Åh, vad roligt att känna det. <3 Så hela grejen var helt klart över förväntan rejält med henne.
   
  Näst på tur var Lillis. Han var inte alls särskilt imponerad av de hårda vindarna och regnet på tvären, och var inte så fokuserad på uppgiften. Gjorde det bra, men inte så bra som sist. Det föll lite pinnar, men det är lätt hänt när inte koncentrationen är på topp.
   
  Aleccis sist ut. Lite samma med henne som med Lill. Inte jätteglad på vädret, men inte lika sur på det som han var. Dessutom var även hon mer laddad och fokus på att ta sig framåt, och inte använda hela kroppen. En gång råkade vi komma så jävla fort ut på de sista, men Aleccis är helt överjävlig. Ner, upp, ner, upp med benen i en jäkla hastiget, så inte en pinne snuddade hon. Sjukt. Däremot åkte det ner litegrann totalt, och så blev hon lite stark efter serien.
   
  Så rakt igenom inte det bästa passet (jag tar mig friheten och skyller litegrann på vädret) - men en riktigt rolig överraskning med Pärla. Ska leva på det några dagar nu. Underbart att hon verkar hänga med i svängarna fortfarande.
   
   


  Kommentarer
  Tuva Björnwall

  Så fin blogg du har! :)

  Svar: Tack! :)
  vinna.blogg.se

  2015-12-05 @ 18:42:20 | URL: http://nouw.com/fattagaloppen
  Julia Hörnfeldt

  Brukar också skylla lite på vädret ;)

  Svar: Haha, ja ibland känns det befogat ;)
  vinna.blogg.se

  2015-12-06 @ 16:44:44 | URL: http://nouw.com/teamsh
  Maja

  Härligt att det gick så bra! :D

  Svar: Ja! :D
  vinna.blogg.se

  2015-12-06 @ 18:48:33 | URL: http://majawallstrom.horseworld.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.