• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingar som hade varit roliga att starta:

  När vi blir stadiga i de klasser vi börjar närma oss nu och vidare så finns faktiskt möjligheten att starta de lägsta klasserna även på större tävlingar. Och visst hade det varit roligt att starta (ej i kronologisk ordning);
   
  o Krafft the Tour of Amateurs (Falsterbo)
  Hit kvalar man, och kvalar gör man genom ett poängsystem som följer samtliga starter man gör i 120 och 125-klasser inom vissa datum. Det vill säga det är inte bara vissa specifika tävlingar, utan det är "bara" att köra på och hoppas på flyt, haha. Om jag ska vara ärlig kommer vi inte vara tillräckligt rutinerade för detta år 2016, men kanske året därefter, eller ytterligare året därpå? Hoppet lever!
   
  o Helsingborg Horse Week
  Den nya horse showen i Helsingborg har klasser som vi kan starta. Det gäller att ligga på när anmälan öppnar för det drar folk! Än vet jag inte om det finns krav att uppfylla för att få starta, men om jag förstått det rätt så var det i alla fall inte det nu det första året de arrangerade tävlingen.
   
  o Elmia Scandinavian Horse Show (Jönköping)
  I höst kommer det vara hästfest i Jönköping - och givetvis vill jag kunna starta om jag kan. Vad jag läst hittills ska det finnas klasser på alla nivåer; från ponnyer till unghästar och upp på elitnivå. Jag tror det gäller samma sak där som i Helsingborg; det gäller att vara på när anmälan öppnar om man ska ha chans att få plats.
   
  o Norrköping Horse Show
  Jag har varit publik i NHS ett par gånger (åkte upp för att titta två gånger en helg; en gång med sällskap och en gång själv) och det hade varit roligt att starta! Även där ska det finnas klasser vi skulle kan starta och det hade varit roligt med lite mer "större tävlingar-känsla" (och den rutin man kan snappa upp!)
   
  Emma som fotat :)  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.