• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Svull-period incoming!

  Från och med idag så kommer hästarna gå på fri tillgång på hösilage. Blandade känslor, hahaha. Jag hade helst fortsatt försöka svälta småhästarna (svälta som i att de endast efterbetar efter korna, dvs inte stödfodras), men sen är ju Aleccis inte riktigt av samma skrot och korn utan hon behöver lite mer matintag för att behålla formen. Så nu är det dags, och precis som vanligt lär de vakta den där balen i början men sedan trappas det ner. Hur man än vrider och vänder på det så kommer det inte vara lätt att banta småhästarna, men de kommer motioneras så mycket jag bara kan. För det är det enda jag kan göra något åt - maten styr de själva, men då ska de fan få jobba för skiten med! ;)
   
   
  Jag kräks på dagens barn och föräldrar btw. Fy fan rent ut sagt för dessa jävla stolpskott. Är det inte julkalendern så är det skolmaten (har ni sett den där ca 10-12-åriga killen som beter sig helt oacceptabelt på facebook? Klagar på ALLT med alla svordomar, nej det är inte ens svordomar, det är sexuella läggningar som han nyttjar negativt och ja, beter sig helt och hållet oacceptabelt. Alltså jag blir så arg!)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.