• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Snörvel, snörvel

  Allmäntillstånd? Fortfarande sjuk. Helt okej energinivå trots allt, men halsen bråkar något förbannat och är det primära problemet. Näsan är inte så glad den heller. Har gått en och en halv vecka nu, och tyvärr misstänker jag att även jag fått den långdragna förkylningen som typ alla burit på en omgång nu i höst/vinter. Så en och en halv vecka innebär inte att jag tror det är över snart utan halsen lär nog inte fungera som den ska på säkert dubbelt så lång tid. Kul såhär i juletider med släkt och folk att babbla med.
   
  Pysslade med lite saker igår, bland annat tog jag tag i att göra en passkopia av Aleccis pass. Bibblans kopiator gick varm där ett tag. Tog hem alla papper och satt omsorgsfult och överambitiöst och tejpade ihop sidorna så det blev ett häfte. Och så bra det blev! Haha, jag kanske borde pyssla med passkopior på heltid? HAHAHA, inte. Tydligen krävs en underskrift av veterinären/idkontrollanten (samma person i detta fall) för att få tävla med passkopian (om originalpasset inte hinner komma tillbaka innan tävlingarna börjar) så det är bara det kvar innan originalet skickas iväg för tilläggsregistrering. Och ja, jag borde ha skickat passet för länge sedan, men nej, det har inte blivit gjort än. Och nu mitt i julkortshetsen och div annan julpost så är jag lite skrockfull att det ska komma bort, så jag drar väl ut på det lite till - för säkerhetsskull.
   
  Det blir inte mycket julklappar i år, men några stycken har jag fixat. Tog tag i det igår faktiskt, så det blir till att slå in dem under dagen idag. Men först är det stallet som gäller! Ida rider med mig idag, så vi tar de små och jag tänkte faktiskt ta med kameran. Får se om det blir som jag tänkt mig eller vad vi hittar på. Tar nog en uppsutten sväng med Aleccis efteråt. Ikväll bär det av till svärföräldrarna för uppesittarkväll.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.