• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • På den gamla goda tiden

  Detta är några av mina favoritrundor med Pärla. Känslan och omhoppningen i Jönköping var en dag med bra flyt och en bra omhoppning - tyvärr syns det inte att vi går innanför då det är svårt att få en helhetsbild i filmen. Men hon var super!
   
   
  Vår debut över 1m hinder var i denna omhoppning i Lenhovda. Det var fyra ryttare till omhoppning, men bara tre placerade. En ryttare ramlade av, en kom runt med ett nedslag därefter var det min och Pärlas tur. Min taktik var att inte kapa på anridningen (eftersom det var, för oss, höga hinder) men däremot kapa på landningarna så gott det går. Vår runda räckte till vinst, och vi vann även första klassen. Så detta är från vår allra bästa tävlingsdag resultatmässigt tillsammans.
   
   
  Vi gjorde några 1m-CR:starter (samma sak som pay & jump) men med minst en bom eller minst ett stopp - förutom i denna runda. Den blå oxern trodde jag knappt vi skulle komma över - men som hon köttar! (Det var på den tiden jag fortfarande red henne med ett jävlar anamma. Det försvann med tiden tyvärr, och samtidigt sket det sig resultatmässigt.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.