• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nu börjar det dra ihop sig!

  Vi traskar in i jul-veckan for real nu men all den julkänsla jag lyckats skrapa ihop skulle utan problem få plats i en tablettask. Jag har inte köpt en enda julklapp än, och tänker inte ändra så jättemycket på den saken om jag ska vara ärlig.
   
  På något vis så känner jag mest som så att jag "upptäckt bluffen" med även denna högtid och ser bara vårt äckliga konsumtionssamhälle gå bananas. Och jag är inte intresserad. Inte intresserad av att slänga pengar till alla handlare och köpa första bästa "skräp" bara för köpandets skull - vilket det lätt blir när man är ute i sista minuten. Eller ja, det behöver väl inte bara gälla sista minuten men de allra, allra bästa gåvorna köper man alltid när man springer på något kul som bara skriker personligheten hos den som ska ha presenten. Och hittar man inte presenten med stort p så är jag faktiskt inte intresserad alls av att shoppa loss och bara ge. Det är som att höga förväntningar när man räcker fram ett paket och så vet man redan att det ändå inte är något varken personligt eller som den ens vill ha.
   
  Detsamma gäller faktiskt mig - jag förväntar mig inte julklappar och med handen på hjärtat vill jag inte ha några heller. Det räcker nu. Vi är klara. Och behöver jag något så köper jag ändå det själv. Jag tycker vi kan julmysa med hemgjort julgodis tillsammans med familj och vänner och sen är det bra.
   
  Även om jag hoppas julklapparna är slopade från måste-listan, så önskar jag ändå lyckas hitta mer julkänsla innan torsdag ramlar in på riktigt. Det blir nog bra till slut, det blir det ju ändå varje jul. Och en sak till! Skippa alkoholen! Det gäller oavsett ålder, sällskap och framför allt oavsett anledning!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.