• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nej, bara nej...

  Igår när jag vaknade hade jag känningar i halsen. Detta eskalerade under dagen och det var ett helvete att somna. Gick ju inte att svälja?! Gjorde så jävla ont. Idag är det ännu värre, men efter ett par alvedon kan jag i alla fall svälja. Försöker leva på te och plågas av dåligt samvetet (= för att jag inte orkar något).
   
  Skrittade A igår, och red därefter Lillis med Ida som red Pärla. Han var trevlig igår! Kunde flyta med mer, istället för att behöva underhålla honom framåt hela tiden.
   
  Idag vet jag inte hur jag ska göra... Oavsett vad så ska jag givetvis ut för de måste ha vatten och den dagliga checken. Jag hade velat skritta A en sväng (kort sväng...), och egentligen gärna åkt en vända på båda de små också. Men samtidigt vill jag verkligen inte bli sämre. Luft är bra, ansträngning är inte bra. På tisdagar kan Felicia rida så eventuellt kan vi ju ta en kort sväng ihop och på så vis motionera båda de små men att jag ändå bara behöver åka på en av dem.
   
  Ärligt talat så är jag rätt orolig för imorgon och övermorgon... Jag vet inte om jag kan jobba, och det är riktigt jobbigt. Jag måste jobba, det bara är så. "Tyvärr" är det natt som gäller (vilket jag antar blir tuffare = hade nog varit lättare att jobba dag?). Första natten borde jag kunna lösa, men andra natten blir tuffare då det är en betydligt "saftigare" natt, dessutom med reservbil. Jag vill inte vara sjuk, utan det måste gå. Jag måste kunna jobba. Vet inte hur jag ska orka dock, men det måste gå! Ja, jo, jag är lite orolig faktiskt.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.