• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mammut och hav

  Halloj mitt i natten!
  Jag har varit på Öland nu måndag-tisdag och tagit igen kompistid. Igår kikade vi in i affärer (gick bland annat i den finaste Eko-hallen jag sett! Haha, som ett mini-Gekås. Där trivdes jag! Blev lite hästprylar som fick följa med hem) och åt en vidrig portion mat för 189 riksdaler exklusive coca cola (obs; inte på Eko-hallen, hahaha, urk).
   
  Idag åt vi bananpannkakor till frukost och åkte mammut till havet. Vi var ute i decembersolen och njöt allt vi orkade. Det var som på den gamla goda tiden när vi åkte flufftroll i Prex! (#flashbacks) Sen provade vi om det fanns någon hoppfunktion i mammuten och jajamän, ett kryss med hjälp av två sockerbitar klev vi över i vad som skulle kunna kallas trögflytande galopp. Gårdssysslor stod därefter på schemat. Efter en halvslumrande tupplur begav vi oss sedan till Ikea för matintag, plus fika. Jag kan ha beskådat den roligaste variationen av just detta matintag idag. Två tuggor mat, en tugga kanelbulle, lite mat, mer kanelbulle, efterrättspannkakor och därefter den sista maten. ÄLSKADE det! Men kunde inte låta bli att skratta lite. Så jävla skön är hon. Och jag bara älskar undertonen av "jag är vuxen - jag gör som jag vill" ;D <3 Hööks var nästa destination och där var det typ 100% besvikelse. De är ju ändå helt okej bra på att ha roliga rea-stånd/hyllor (typ halva reapriset och så) i deras butiker; men när alla andra har mellandagsrea så kunde man inte hitta en enda liten jävla realapp. Skämmes! (För det är väl en skyldighet att ha mellandagsrea? ;))
   

  Mammuten heter för övrigt Krummi och är tio år, och var snäll. Rörde sig trevligt, och såg elektrisk ut med att fluff som stod rätt ut från kroppen. Sen red vi in i en buske med taggbollar och jag hade ett helvete att få bort alla ur manen, luggen och resten av den päls där de ville bosätta sig.
   
  Ett hänglås sprang jag på som jag bara var tvungen att köpa. Det var med sifferkod = perfekt när man tränar. (Som jag gör så ofta, menar jag.) Dessutom var det rolig färg, och ja, givetvis skulle jag slå in den. Varför inte liksom? För sen julklapp till mig själv om ett halvår eller så när jag får för mig att börja träna igen (och förhoppningsvis hittar den stackars paketen med hänglåset i...), ehehe.
   
  Vidare till in till centrum för scones- och te-fika. Tills klockan säger; dags att dra - AKUT. Så sconesen fick hoppa ner i magen illa kvickt och paniken när man inser att det näst intill kokande teet inte alls kommer gå att hälla i sig - men så får man to-go-mugg och det löser sig! (Tills man ska gå fort och dricka samtidigt = spill!) Anyway, därefter puttrade vi hemåt, jag och min älskade bil som jag tänkte typ hundra gånger på den drygt timme det tog hem = "jag äskar min bil, jag älskar min bil, jag älskar min bil".
   
  Ringde mor på vägen, plockade upp gubben i kissepausen i lägenheten, skulle göra en snabbvisit aka julklappsutdelning hos dem snabbt som attan men råkade bli kvar i två och en halv timme. Tillsammans med ännu mer te och ännu mer macka.
   
  Nu ropar kudden och fan i helvetes jävla skit jag har ju inte ens packat upp..!
  Simma lugnt och allt det där.


  Kommentarer
  Jag!

  Packa upp? Känns sol en onödig detalj....

  2015-12-30 @ 08:53:59


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.