• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mål 2015 - check!

  Så många mål vi har uppfyllt i år! Det är verkligen kul att se tillbaka och pricka av. Nu ligger vi i fas igen, vilket jag inte riktigt tyckte att vi gjorde i slutet av förra året. Min fas. "Fasen" som jag lagt upp för oss.
   
  Alla mål har jag dock inte skrivit ner konkret, men fortfarande haft som mål. Kanske lite mer avlägset, lite mer i farten, delmål eller drömmål.
   
  o Först och främst så har det varit ett megamål för mig att kunna rida A hemma till vardags på vanligt bett. I början gick det när vi var själva, sedan gick det även med sällskap, därefter gick det att börja smyga sig fram i dressyr, fortsatt så gick det att börja träna dressyr, och nu kan jag rida ordentliga pass även utan nosgrimma. GOAL.
   
  o VI HAR BÖRJAT TÄVLA I FÄLTTÄVLAN(!). Åååh, en sådan dröm för mig och nu är vi med på riktigt :D Behöver jag ens lägga till vår placering i fälttävlan?! Alltså, wow, så häftigt. Eller att vi även debuterat H100 i terrängmomentet (bed. stil) och A gjorde det helt FANTASTISKT?! Åh, så redo för 2016!
   
  o Vi har startat klubbdressyr! (Alltså frivilligt, haha, och till och med åkt iväg för att starta(!). Fälttävlansdressyren är ju inte frivillig, så att säga ;))
   
  o Vi har startat 120 och när "wow-vi-är-fan-här-nu"-känslan hade släppt så gjorde vi det med rimlig känsla och vettiga resultat. Totalt en utvägrad start och en (så jävla onödig) krasch annars 8 fel eller som sist, 4 fel. Känns också riktigt bra inför 2016!
   
  o Aleccis och jag har nattat över och även startat vårt första riktiga meeting (vi har startat flerdagars på hemmaklubben, men sova hemma räknas inte riktigt) - OCH SOM VI GJORDE DET?! Där snackar vi sinnessjuk tävlingshelg och wow! En vinst, en andraplats och en tredjeplats. Holy crap, liksom.
   
  o Vi har gått från 0 "tdb-poäng" (kan inget sådant) till 21 poäng. Detta innebär regionala placeringar. Något annat som regionala placeringar betyder är att vi även börjat vinna lite pengar. Och är det något som är roligt så är det att vinna pengar! ;D
   
  Mål och mål är väl dumt att säga, men vi har även börjat röra oss lite längre bort och åkt på tävlingar omkring två timmar iväg. Det var länge sedan jag besökte nya klubbar, men i år har vi gjort det och det är så roligt med nya platser!
   
  I mitten av sommaren tragglade vi med 115, och därför känns det också riktigt bra och roligt att vi utvecklats och lyckats knipa hela tre placeringar i just 115 - där jag nu även vågar satsa. Dock bara en 0+0 (av just den anledningen iofs, haha).
   
  Det är framför allt (eller ja, nästan uteslutande) hösten som varit denna guldgruva för oss. Generellt är våren var sämre period och hösten vår skinande period. Så jag ska inte sätta för höga förväntningar för nästa år. Men återigen - vilket år (höst) vi haft!
   
  <3


  Kommentarer
  mathildaliv.blogg.se

  Fin bild!

  2015-12-02 @ 19:11:38 | URL: http://mathildaliv.blogg.se/
  Anonym

  Vilken jättefin blogg du har! :)

  2015-12-02 @ 20:46:55
  Anonym

  Vilken jättefin blogg du har! :)

  2015-12-02 @ 20:47:11
  Anonym

  Ni e så jääääävla bra!!!! :D
  /det är jag ;)

  Svar: WOHOO!!
  vinna.blogg.se

  2015-12-03 @ 20:51:52


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.