• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lördagsmorgon

  Åh, jag känner för att lyxa till det och ta en uppsutten (alltså, uppsutten på riktigt - med sadel, haha) skrittur med A idag. Har nu hållit mig mer eller mindre hela veckan, så det förtjänar jag nog minsann. Jag tänker mig givetvis långa tyglar först men därefter känna hur hon känns med kortare tyglar. Lär ha svårt att hålla henne i skritt när jag kortar tyglarna för hon lär vara laddad, men det är ju charmen med hästar med lite krut i.
   
  De andra ska också ridas. Får se lite hur jag gör med de små. De borde hoppa studsen känner jag, för jag vill ha det rullande varje vecka och nu har det inte blivit något med det, så det är dags igen.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.