• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lite som pyspunktering

  Antal hästar att kunna rida: 3
  Antal hästar tänkta att rida: 3
  Antal hästar ridna: 0
  Status på samvetet -10
   
  Det blev inga studs. Det blev inte ens någon ridning alls. Bara hundra procent mys idag. Varför? Jag jobbade hela natten och la mig vid 07.30. Försökte gå upp en sisådär 4-5 timmar senare, men jag hamnar lätt i en "vill-ha-det-bästa-av-båda-världar"-situation där jag ställer om klockan en halvtimme framåt gång på gång. Jag vill inte sova bort dagen, men är helt slut och orkar inte gå upp. Vad som händer då är att jag varken går upp eller sover något vettigt. Trött, slö, seg - känner mig konstant nyvaken trots att timmarna går och ja, vid uppstigning är det bara någon timme innan det är mörkt. Lägg till stormen på det också.
   
  Nej, jag lät mig falla, och här är vi nu. Med dåligt samvete. Detta innebär ordning och reda på torpet resterande helgdagar med tidig uppstigning och ridning. Vilket iofs passar mycket bättre då jag inte riktigt är i bästa tänkbara träningsskick idag. Vilodag it is!
   
  Var ute hos älsklingsdjuren och pussade och kramade (höll fast dem alltså, haha - måste vara det mysigaste som finns hos ett flyktdjur ;)) på dem. De uppvaktade såklart sin nya bästa vän Rundbalen, men kom ändå till mig när jag kom. Gullisar!
   
  Den där hösten vi hade. Varmt, torrt och som en förlängd sensommar.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.