• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "LILLIS!!!"

  Man får passa sig. En sekund som man vänder ryggen till och lilla svart står och tuggar på en läderbit (eller annat spännande) någonstans. Men den senaste tiden har han inte lyckats greppa tag i något, så jag har väl lagt fokus på något annat, helt enkelt.
   
  Allt var frid och fröjd - tills jag tränsade Aleccis i tisdags! Ingen hästmun var i närheten men när jag skulle knäppa käkremmen så var den tuggad på. ÅÅH! Lillis! Då har han lyckats sno åt sig den dagen innan när han hade huvudet där, men utan att jag märkte det.
   
  Förvisso är Aleccis träns mörkbrunt så jag har ändå tänk att köpa nytt, men då det är helt så känns det rätt onödigt. Nu är remmen i och för sig tuggad på, men den är fortfarande hel, så tränset är helt och hållet användbart. Egentligen. Däremot vill jag hellre ha ett träns som liksom är komplett utan nosgrumma; dvs utan att det hänger ner extraremmar, är hål i nackstycket eller dylikt. Tyvärr är det svårt att hitta sådana träns.
   
  Jag har lite svårt för PS of Sweden då kvalitén är crap med tanke på det pris de tar för sina träns, men ändå har jag faktiskt blivit sugen på detta "Levade Revolution". Får se om Aleccis får någon julklapp eller inte.
   
  Förresten! Aleccis har inte så stort huvud, men det är långt - så en fråga till er som rider med PS; ska jag chansa på cob eller ta full? Hon har full i övriga träns (som varit från Hööks), men på näst innersta hålet i sidostyckena.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.