• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Juleritt

  Red A och joggade faktiskt henne på julafton (mest för att spara tid). Hon kändes trevligare än sist, och tycket det var en superbra idé att få vara ute och springa lite! Pärla hade vi lös på släptåg. Red sist Lillis som fick dressyra. Han ramlar in lite i volter, så jag var noga med att flytta ut honom och det gjorde han bra. Vi gjorde även många övergångar och avbrott och det verkar definitivt vara hans styrka. Han bara gör, lätt som en plätt.
   
  Idag stod regnet som spön i backen blandat med lite (ytterst lite, but still!) snöslask. Jag kom ut sent med tanke på att jag jobbar i helgen (jobbar när detta publiceras), men hann ändå rida Lillis en sväng och skritt A vid hand i 25 minuter. Lillis var spänd och tittig, så vi kunde inte göra så mycket mer än att var ute och galoppera.
   

  Håll tummarna för bra väder på måndag - då ska det nämligen fotas svart ponny! :)


  Kommentarer
  Neapocalypse - en alternativ hästblogg

  Inte kul när det regnar på jul :-(

  2015-12-25 @ 22:28:22 | URL: http://neapocalypse.se
  Jen

  Kul med bilder, hoppas vädret är med er :)

  2015-12-26 @ 15:39:46 | URL: http://www.sparkles.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.