• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jul, jul, jul

  Det som är så himla bra med inte bara julen, andra högtider, födelsedagar eller andra gånger man träffar familj och släkt, eller ja, det är väl mest vad jag kallar familj. Jag och min gubbe är ju en familj, men samtidigt är ju den familj där jag vuxit upp; med mor, far och tre syskon också familj. Nu ingår även nya partners och respektive och vi är många när vi ses. Det bästa är inte att vi som syskonskara är syskon, utan att vi även är kompisar. Vi är inte bara kompisar, utan nära kompisar. Vi umgås ofta, och våra gubbar umgås med varandra oberoende av oss andra. Vi har en helt fantastisk relation och det är verkligen helt underbart. Det är absolut igen prestige (en självklarhet iofs), och vi pratar och skrattar när vi umgås. Sedan kände jag mig jättetrött, så jag gick och sov i soffan en stund.
   
  Första delen av jul tillbringade jag i stallet (såklart), sedan hos far med alla som kunde komma och därefter en snabbis hos svärföräldrarna. Sist av allt åkte vi ut till farmor och hela det gänget (den del av släkten) som var där. måste säga att julen var helt okej. :)
   
  Syskonskaran, i den obligatoriska föddasordningen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.