• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jävlar i havet

  ... Jag har precis skrivit ett så fett inlägg. Alltså stort, långt, sammanfattande. Som en hel uppsats. Hoppteknik för dummies mer eller mindre, haha. Jag skulle bara skriva att täta bakben i avsprånget ger styrka, men det blev en hel uppsats som sagt. Jag gjorde det så seriöst! (Är fan värd ett boksläpp eller något bara på grund av det, höhö!) Rätt nöjd till och med ;) Publicerar det imorgon mitt på dagen. Får se vad ni säger. Ge gärna feedback på bra och dåliga delar eller bara inputs!
   
  Nu kurrar magen och jag borde se mig om efter något ätbart (= fördelen med att bo granne med favoritpizzerian, you know). Därefter ska jag snusa på mina älsklingar där ute i mörkret. Det blir ingen ridning alls idag, jag är helt slut efter nattens jobb som inte bara innebar att jag har haft lite uppförsbacke i och med att jag är sjuk, utan även så hade jag lite strul med grejerna (nackdelen med att inte ha samma system bak i vår ordinariebil som i reserv-, låne-, eller åkeriets andra bilar). Men det löste sig till slut! Och natten flöt ändå på hyfsat bra tack vare musikhjälpen. (Sjukt att jag bara tyckt att de var jobbiga tidigare år, nu lyssnar jag så mycket jag kan och hinner!) Sov gjorde jag däremot inte förrän klockan 07 i morse, så jag har inte riktigt läget under kontroll än. I morgon tar jag nya tag. Tills dess ska jag låta mig själv bara dega och hoppas det gör susen mot förkylningen.
   
  (Lär väl kika in här mer under kvällen och ösa kärlek över mina djur, cuz det är det enda jag gör. Men det är ju för att de är bäst, bäst, bäst!)
   
  Två av fyra syskon.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.