• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Inte min helg...

  Sjukt låg energinivå, konstant trött och noll ork. Det har verkligen inte varit min helg denna helg. Efter ridningen så masserade Noomie två av mina hästapållar, nämligen Aleccis och Lillis. Aleccis tyckte mer om det än vad Lill gjorde, han var upptagen med att kolla på, undersöka saker och ja, allt som en översocial ungponny brukar syssla med. Det gick i alla fall jättebra och vi kör på återbesök om ca två veckor. :)
   

  Ja, det är väldigt mörkt inne i mitt stall, men här är det i alla fall en Noomie, ett ponnyben och ett ponnyhuvud som bilden ska föreställa. Spännande, sa Lill.
   
  Har efter en tupplur(!) och lite käk nu suttit och kollat på hastnet. Bara för skojs skull. Men jag blir så irriterad. Fy fan vad folk ljuger i annonserna! Förstår ju att det handlar om att sälja in, men det är ju ren bullshit när man kollar upp hästen. Och som vanligt finns det inte en enda häst jag är intresserad av. De är för slöa och tråkiga allihop. Tur jag har A, men rätt om det är (nåja, inte än, men ändå!) så är det dags för att byta ut Lillhästen och då är det dags att vara spekulant på riktigt. Hoppas verkligen marknaden ser bättre ut då. Alla verkar hålla hårt i sina rääsermaskiner till hästar, höhö.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.