• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • ID-kontroll

  God morgon!
  Idag börjar givetvis min dag i stallet; P, A och L är tänkt att gå - troligtvis i den ordningen. Därefter kommer veterinären ut (som även är ID-kontrollant) och kollar så att Aleccis är Aleccis. (Jag håller tummarna! Eller hur fungerar det? Kan man ha "fel" häst i stallet? Med tanke på försäljaren så vet man ju inte vad det är jag har där i hagen egentligen, haha. Men den jag har där (vem det nu är alltså) är i alla fall en av de viktigaste för mig och en av de hästar jag är allra, allra gladast att jag träffat.) Hahaha, fattar givetvis att det borde vara min älskade Aleccis ;)
   
  Tänkte sedan fråga om hon hinner stoppa in huvudet (i alla fall blicken) i den lilla svarta ponnymunnen. Reagerade på att han flyttade morotsbiten på ett långsamt och konstigt(?) sätt igår (som att han bara ville tugga på en sida?), så tänkte att en snabbkoll kan vara bra. Bara för att veta om det är dags att boka något mer ordentligt, inte för att kunna trolla på plats, givetvis!
   
  Vem är du?! :-*


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.