• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Helg

  Fredagskvällen innebar julbord med show - trevligt värre! Och så mycket mat att man bara ville sova HAHA #matkoma

  Lördagen hade jag tagit ledigt från jobbet (för att inte behöva kolla på klockan hela tiden och bli stressad, då jag skulle ha börjat jobba 03.30. Men sedan blev det en omläggning (vilket jag inte visste när jag tog ledigt). Så jag hade ju faktiskt kunnat jobba på lördagen, men då var redan ledigheten spikad. Det gjorde i och för sig inget för det var hundra saker på schemat.
   
  Först P&J med Lillhäst, därefter fixade vi en grej, efteråt bar det ut till mor för mat, de andra gjorde julgodis medan jag åkte in för att kolla på VRFs luciatåg och julshow. Sist på dagordingen styrde jag ut till de andra igen för att äta julgodis, och tomtegröt (i omvänd ordning). Vi hade en så himla bra dag! Julmys, skratt och allt däremellan.
   
  Idag har jag jobbat, och efteråt åkte jag ut och red Aleccis och Pärla. Aleccis sista, vad jag tänkte mig, joggingpass. Hon har vilat två dagar (det var så att jag övervägde att skritta idag istället för att på så vis starta vilan tidigare), idag är det runt nollan neråt någon minusgrad. Hon var laddad till öronen och i början tyckte jag inte ens att hon kändes ren(?!!!), men det var aldrig något sedan. Falskt alarm. Laddad häst, som sagt.
   
  Pärla däremot var sugen på tur, men så långt ifrån laddad som man bara kan komma. En söltur var mer hennes melodi, i alla fall i skritten där hon alltid släpar fötterna efter sig. De andar gångarterna rullar hon på bättre.
   
  Imorgon rider jag med Ida, men innan dess ska jag promenera Aleccis en sväng. Siktar på att ge oss ut en timme faktiskt. Nu när ångan är uppe ;) Haha, plus att jag vill att hon rör sig så mycket som möjligt och då är det bara att ge sig ut och gå. Jag tänker faktiskt lyxa till det så in i helvete och inte ens ställa någon klocka till imorgon. Bara sova tills kroppen är nöjd (antar att det inte blir så länge ändå, eftersom jag inte förväntar mig det, men att inte ställa klocka är fan lyx i sig!).
   
  Aleccis och jag, haha.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.