• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna

  Gjorde en sådan där "smiding" idag. Red Aleccis och hade med Pärla lös. Så jävla bra lösning alltså, haha. Pärla blir svettig och får kämpa på för att hänga med, men slipper den där belastningen som jag gärna vill undvika. Så jag är så glad att detta fungerar så himla bra!
   
  Aleccis var stark idag, förvånansvärt ojämn i munnen - vilket hon inte brukar vara. Ska hålla koll på om det är något som eskalerar, om det är så att något är fel där inne. Annars var hon precis lika pigg och glad som vanligt. Vissa stunder var hon finfin, andra så var hon tittig och obekymrad om mig och mina hjälper.
   
  Lillhäst var hemma själv och i början när han fick vänta själv så visade han missnöje i form av att han försökte puckla på dörren och gnäggade efter oss. Men nu säger han inget varken när vi går eller kommer tillbaka. Dessutom rör han sig inte ur fläcken utan ser identisk ut när vi lämnar honom vs när vi kommer tillbaka. Precis så det ska vara! Lugnt och odramatiskt.
   
  Imorgon blir det studsjobb igen! Båda ska gå fler gånger än sist, så vi trappar upp träningen.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.