• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • God morgon!

  Igår var jag ute på tur med bilen på småvägar för att leta efter resten av de, för oss, nya gårdar vi fått tilldelade att börja hämta. Så nu är underredet ännu mer skrapat på de ojämna vägarna och avgasröret hänger trots att det är nytt. Mindre roligt. Men skönt att ha tagit en sväng så man har i alla fall lite koll nu när det drar igång.
   
  Förra veckan var det storm en av mina jobbnätter, men det blev - tack och lov - aldrig så illa här omkring. En halvtimme mitt i natten öste det på rejält och hela ekipaget stod och gungade trots att jag stod still och pumpade mjölk. Det var rätt obehagligt faktiskt, men lättade snabbt av som sagt. Hoppas nu verkligen att väder och vint håller sig i schack hela vintern! (Dvs plusgrader och barmark på jobbet, minusgrader och snö när jag är ledig - inte lätt för vädergudarna att göra mig nöjd, haha!)
   
  Idag tänker jag rida två av mina pälsklädda varelser innan det är dags för jobb. Lill och Aleccis är det som går. Imorgon blir det istället Pärlis och Aleccis. På fredag går alla och detsamma gäller resten av helgen, med reservation för ändringar (men helst inte) då jag inte riktigt vet hur jag ska lägga upp det eftersom det vankas julbord och samtliga hästar ska gås igenom med massage. Upp i ottan och rida före är såklart min genomgående plan, precis som vanligt.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.