• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Framtidsplaner

  Vad vill jag, långsiktigt?
   
  Jag är tyvärr bara vikarie på lastbilen, och har därmed bara jobb t o m juni - plus att jag antagligen kommer gå på timme över sommaren när kollegorna vill vara lediga. Men sen då? Det vet jag faktiskt inte. Jag vill såklart, i första hand, fortsätta köra lastbil och speciellt just mjölkbil. Jag trivs såå bra!
   
  Men finns det inget jobb, så finns det inte. Det kan jag inte göra något åt. Jag kan, i så fall, tänka mig att utbilda mig vidare. Lite sådant driv har jag trots allt, även om jag är mer av en praktiker än en teoretiker, eller vad det heter. Frågan är i det fallet - till vad? Det finns några saker som jag brinner för; det ena är givetvis häst, häst, häst - allt som har med hästar att göra. Jag skulle kunna grotta ner mig rejält och hade gärna gjort det - men inte fan blir man rik på hästar, haha. Något annat som jag tycker är väldigt intressant är hur hjärnan fungerar; hur vi tänker, hur vi kommer fram till de val vi gör i livet och varför vi beter oss som vi gör. Jag leker lite med egna sociala experiment i vardagen och tycker det är riktigt intressant (framför allt när mina teorier fungerar!). Det är verkligen intressant!
   
  Det bästa hade ju varit att kombinera detta; bli någon form av mental coach inom ridsporten. Det känns som det verkligen vore något som kunde passa mig, och en grund där man pluggat psykologi och tagit den vägen, känns rimlig och som något jag kan utveckla; antigen som sagt till en mental coach av något slag, eller som ren psykolog om det skulle locka mer.
   
  Samtidigt skrämmer det mig. För jag väljer inte bort hästarna, aldrig! Så det är distans som är det enda som intresserar mig - och att lyckas studera på distans kräver en utomordentlig självdisciplin. Det i sin tur är något jag inte har. Så visst fasen skrämmer det mig. Skulle jag klara av det? (Kanske vore det mer passande när jag är äldre?)
   
  Vad passar bättre än en superseriös bild till ett så seriöst inlägg?


  Kommentarer
  Anna Borefur

  Tror du hade varit grym på att vara mental coach!! Bara det lilla du sa om att le och att man då lurar hjärnan var toppen och den lilla grejen kunde göra så mycket! Go for it go!! :D

  Svar: Alltså du är verkligen den allra snällaste människan jag känner. Bästa, underbara du! <3 :D
  vinna.blogg.se

  2015-12-15 @ 20:54:37 | URL: http://annabborefur.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.