• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det löste sig

  Alvedon gör susen! Fick med mig Felicia och syster på mina planer, så tillsammans släpade(?) vi med hela flocken på tur. Ett varv runt dahlsedarundan, en timme, i 95% skritt; Mimmi promenerade med Aleccis, Felicia åkte på Pärla, och jag åkte på Lillis. Var mer eller mindre död efteråt ändå, trots noll ansträngning. Eller mjo, lite ansträngning. Uppmuntrade till form, ostadig i början, stadig senare, pausade med längre tyglar, tog upp igen och så ett par gånger. Så lite nytta gjorde han ändå, även om vi typ bara skrittade. Så magen är fortsatt rund och "go", haha. (Inte go. Bara rund och smällfet, och tjock och överviktig och alla andra synonymer.
   
  Nu är jag faktiskt lite sugen på att rida lite mer rena dressyrpass med honom. Frågan är då hur lätt det är när det frostat på igen = halt i gräset. Det fantastiska livet utan ridbana bara fortsätter och fortsätter. Äsch, det skulle bli plusgrader till jul och sen hinner vi väl dressyra tills vi kräks innan geggvintern övergår till erkänd vår.
   
  Det blir i alla fall lite nya bilder på honom i juletiderna. Jullov innebär att jag raggar tag i Ida med kamera som klickar lite bilder på oss. Ser fram emot det. Sugen på att kunna jämföra med förra årets(!) bilder, även om han inte gjort jättemycket mer sedan dess sett till dressyrform.
   

   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.