• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "Det blir nog en fin dag idag"

  Kl 15.42 - helljus på. Sju minuter senare - svart.
  "Eeh, det var visst en fin dag idag".
   
  Även om man, som jag idag, är ute varenda minut från att det ljusnar tills det mörknar, så är det ändå svårt att hänga med svängarna. Hänga med i de ljusa timmarna och sedan inse att de är borta. Så sjuk årstid egentligen. Man vänjer sig aldrig, och vi måste "härda ut" den varje år. Ännu sjukare att man förväntas fungera likadant, dvs ha energi, även när det är mörkt. Jag kan inte säga det tillräckligt mycket - men jag älskar verkligen mitt jobb! Så skönt att ändå FÅ de där ljusa timmarna, även om man jobbar. Bästa, bästa jobbet!
   
  Hästarna har gjort en enda sak idag - ätit morötter, haha. En (icke-häst-)vän hängde med ut då jag ändå bara skulle ge vatten och morotsbitar, och Lill är som en blodigel! Ju mindre intresse någon ger honom, desto mer ska han klänga, vara närgången och liksom TA uppmärksamhet. Typical Lillis, höhö.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.