• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Den blomstertid nu kommer

  Jag fick inte riktigt flowet i hästschemat nu utan kände att jag MÅSTE hinna alla idag, för att vara någorlunda i fas. Det har med fotandet på måndag att göra. vill ha vilodag för Lill imorgon, men vill inte att han står två dagar pga den där jävla tjocka magen, hahaha. Sen behövde Pärla gå, och ja, försöker ju köra motionera två - vila en- system på henne och då behövde hon gå idag. I kombination med att jag ska bort mån-tis (fast hinner rida mån), och vill verkligen inte låta dem vila mer än "nödvändigt", så ja, alla behövde gå. Jag vill inte att Aleccis ska känna sig bortvald (förmänskliga hästen, ehehe, jo men lite) *ängelsmiley* plus att jag verkligen vill att hon ska hållas igång med skritten, så det var så mina tankar gick.
   
  Det är inte helt lätt att hinna motionera alla efter en jobbnatt och innan nästa pass - men det gick! Började rida Pärla, fortsatte med Lill och hann avslutningsvis ta Aleccis dagliga 25 min's promenad. Pärla gick bara byn dahlseda+flubegy-rundan, Lill gick dressyr på en äng. Var lite tråkigare än sist, så fick gå ett intensivare men lite kortare pass än vanligt. Var väldigt konsekvent med formen idag och detta bara för att han "höll på" i vänstergaloppen - som brukar vara den lättaste! Var extra tydlig mot honom och berömde mycket när han gjorde rätt och sen var han riktigt stadig och fin efter en stund. Aleccis traskade så snällt vid min sida, eller lite bakom, precis som vanligt.
   
  Nu fortsätter jobbhelgen och heela kylen är full med julgodis, så jag tänker inte ens ta med mig mat till jobbet idag, haha! Jag fick inte plats med matlådan igår, utan var tvungen att lägga ut en chokladlåda för att få rum. Jag tycker ändå det är svårt att äta just denna natt jag kör idag, så då provar jag att strunta i det istället och ja, leva på godis. Låter som en riktigt bra idé (i alla fall just nu). Länge leve julgodis!
   
  Bästa Pärl <3


  Kommentarer
  Mathilda

  Så vacker bild!

  2015-12-27 @ 10:57:32 | URL: http://mathildliv.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.