• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bilder i regnet del 5

   
   
   
   
   
   
   
  Jag provade att rida i lite förvänd galopp (på en oval), så det är bilderna nedan. I ena varvet kunde jag följa med bättre och liksom underhålla "rätt galopp", medan jag måste sitta emot och vakta/mota så hon inte byter i den andra. Häftigt (knöligt ordval) att märka sådana skillnader, men inte roligt att behöva hålla i henne så pass. Jag märker väl hur jag blir så "illa tvungen" att rida tydligare med mer i handen, mer framåttänk osv just eftersom jag har så dålig tajming i min ridning. Bättre tajming = trevligare hjälper. Givetvis blir det bättre även när hon blir starkare.

   
   


  Kommentarer
  Mikaela

  Riktigt härliga bilder :)

  Svar: Tack :) :)
  vinna.blogg.se

  2015-12-02 @ 13:54:07 | URL: http://orsin.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.