• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ändrade planer

  Vetlanda RF har luciafirande med luciatåg och julshow på lördag. Jag och Aleccis skulle eventuellt ha varit med på showen, men pga få intresserade valde de att plocka bort den delen i programmet. Det är både skönt och tråkigt, för jag har hundra saker att hinna med just nu på lördag, så en sak mindre gör faktiskt ingenting. Istället får det bli att vara publik. Det sparar mycket tid och har faktiskt sin charm det också :)
   
  Jag vet inte vilken tid det börjar, men det är på kvällen. Kom förbi och få lite julkänslor på lördag om det passar in i det stressade julschemat! :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.