• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Whazzöp

  Fan, här får man ju skäll om man inte uppdaterar bloggen, höhö. Så får väl ta mig lite tid. Grejen är såhär enkel; det pusslades in mer semestertider av en kollega och då en annan ska köra så fick jag några fler dagars fritt på raken (förra veckan) (ÖVERLYCKLIG för att jag då kunde åka till Boxholm utan att ta ledigt!) och istället fick jag fler jobbdagar på raken (denna vecka). Såatteeh, jag är tillbaka så småningom.
   
  Eftersom jag jobbar fler pass på raken så är det svinnoga att jag sover ordentligt och därför ryker stalltid. Så både Pärl och Lill har fått nästan en veckas sommarlov, medan Aleccis springer som vanligt. Det där med fälttävlan vet i fan om det var en bra idé alltså... Hon är svinjobbig att rida nu! Haha x( Stark som ett as, hetare än vanligt och vill bara springaaaaa. Tjeena.
   
  Hon har fått en dags vila efter tävlingen, joggades i måndags, dressyrade i tisdags, hoppades i onsdags, joggades idag och ska dressyra imorgon inför lördagens tävling.
   
  Såhär gick hoppasset till:
  Skrittade fram, red fram, hoppade fram på typ 70-80 cm. Häst kutar allt hon kan till hindren, skiter i att vänta med att svänga tills man ber henne (... -.-'), noll reglering och accelererar fullt mot hindren. Vad ger detta? Obalans och hastighet i landningen och en SVIIIINGLAAD häst, men en ryttare som känner typ: "Vad fan är det som händer? Är det dags att backa ner och börja hoppa P&J på tyå 70 cm igen eller vad?! :(:(". Tro fan en osäkerhet kryper fram. Vad händer med min häst?! De enkla hindren höjde jag till 100-110 för att... prova. Helt plötsligt fungerar det igen. Jag var tvungen att hålla lite extra i henne bara, men vi ser distanser bättre och hon går som en klocka. Fortfarande för hetsigt dock, och var i några hinder när jag inte hinner bli klar. Men ändå MYCKET bättre än jag kunnat drömma om när vi började skutta över småhindren. Så det blir passande att hoppa 100+110 (och inte en centimeter högre!) på lördag men jag kommer helt klart ha att göra. Hon lär inte vara smidig, direkt. Men jag älskar henne ändå <3
   
  #standard
   


  Kommentarer
  Anonym

  Hahaha alltså bilderna!!! Jag tycker du är hård mot er. Full fart bara! Det man inte hoppar över kan man springa igenom! :D

  Behövder jag ens skriva under med mitt namn? ;)

  Svar: HÖHÖHÖH xD
  vinna.blogg.se

  2015-08-13 @ 21:57:09


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.