• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vuxenpoängsbonus!

  Jävlarrr så mycket vuxenpoäng jag fått idag! (Y)
   
  Jag gick upp vid 06 och åkte ut och red Lillisen. Var inne till 09 och gick och la mig för att bunkra sömn inför den kommande mindre sömnbristen inför morgondagen. Därefter var jag lite segstartad innan jag drog igång hemsysslorna medan det, dessvärre, regnade ganska intensivt utanför. Jag tvättade jobbkläder, vek annan tvätt, diskade, betalade räkningar och dammsög. Tror det var allt..? Inget speciellt för någon annan kanske, men jag är latmasken själv så tycker det var bra jobbat minsann, haha! Däremot var jag lat nog och köpte mig en sallad från favvopizzerian. Inga pluspoäng där inte, men får väl offra dem.
   
  Nu börjar det dra ihop sig för hoppträning! Äntligen! Jag har längtat hela dagen och är sjukt taggad, haha! Om jag känner mig själv rätt så kommer det snarare stjälpa än hjälpa så jag ska försöka lugna ner mig lite. Jag ska även försöka göra mitt bästa och rida BRA idag - på min, med största säkerhet, galning till häst. Ju bättre ridning - desto mer får vi, såklart, ut av träningen. Så jag måste verkligen komma ner i bättre mental balans, så att säga.
   
   
  Lillis i morse, när det var betydligt bättre väder.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.