• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Täving imorgon!

  Ridit igenom Aleccis, dressyr, idag och hon kändes mjuk, fin, fräsch - och lika glad som vanligt! Lillis gick en runda i byn. Han är uppe i trotsålder så det bara sjunger om det... Men min taktik är att ge honom extra mycket beröm när han gör det jag vill (dvs typ hela tiden, förutom när jag ifrågasätter vad jag ber honom om) och tycker det ger resultat. Det motiverar honom och långsiktigt så kommer vi ta oss igenom test-tiden lite fortare :) Pärla gick en lugn sväng i byn hon med. Jag passade på att åka i westernsadeln. Mys!
   
  Nu är vi klara för tävling imorgon. Det kommer bli en tidig morgon och en låång tävlingsdag då det var väldigt mycket starter. Jag tänkte packa med hackamoret så hon kan beta lite mellan klasserna. Det blir nog bra! :)
   
  Slog två flugor i en smäll och dressyrade i bikiniöverdel. #stek


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.