• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tankar om Tingsryd

   
  Jag fick denna kommentar igår. Det jag inte förstår är bara; om man blundar - så finns det inte, eller? Dvs, om jag inte lägger upp en film från en tävling så har den starten aldrig hänt? Njae, jag ska inte sälja Aleccis så jag behöver inte dölja våra urusla dagar - eller starter. För det var det; just den starten är en av de värsta vi gjort på länge. Kontrollen är under all kritik och ridningen är extrem då jag inte fick igenom något förrän jag - slet. Det är varken okej eller trevligt att se på, och definitivt inget jag strävar efter. Sedan hoppas jag verkligen inte att någon använder mina filmer som utbildningsmaterial. ;)
   
  Däremot så är jag starkt för att man inte ska hylla allt och alla oavsett vad denna sysslar med (t ex som folk som rider med pessoabett och graman - vilket än så länge är det mest brutala jag hittills sett idag, och klockan är bara 09.45) så det är BRA med kritik. Detta var bara en tråkig runda - som jag ger vem som helst chansen att insepektera, och hata. Vi är inte särskilt jämna, men ju mer Aleccis startar desto bättre blir hon. Nu har vi haft skador i sommar så detta var första tävlingen på ett tag och då är hon inte så rolig att rida. I morgon gör vi ett nytt försök! :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.