• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • New in // Fula Gulen

  Min älskade turbokompis är inte superglad i ställ på asfalt och sådär så bakaxeln sitter inte fast och så behövs det köpas massa grejer för att kunna besikta honom. Så tills jag har fyllt på kontot så tömde jag de stålar som fanns kvar och köpte en annan tills vidare. Jag är så bra på detta med pengar. Not, haha. Aja, jag har mina planer - och vinterbil skulle jag ändå köpa. ;)
  Det fick bli en gul ful men lite frän också. Inte helt vanlig färg faktiskt, och en GLT 16 v - så för att vara en sugis kan det inte bli bättre (men jävlar vad slö!). Däremot har den stått i 4 år så den luktar så jävla illa och är ganska äcklig generellt haha! Dessutom glappar overdriven (en äcklig jävla m46:a i den :( buhu) så ibland går den i och ur som den vill, ibland går den knappt att få ur men oftast går den inte ens att få i. Billigt att köra runt på fyran liksom. -.-' Aja, får bli en enkel jävla knapp bara så går det bra. Den är lite knölig att köra med, men det skärper väl till sig när den rullat lite mer. Gaspedalen är riktigt stenhård (bra för tunga högerfossingar?), men det är väl en vanesak som det mesta. Nybesiktigad iaf, gött det! Slängde på toningsfilm dagen efter jag köpte den. Tog tre timmar men då är samtliga tio rutor tonade. Bara bred board i vindruta dock, men resten är heltonat. Ajabaja säger polizei, så får väl se hur läge framrutorna är tonade. Jag slängde bara på skiten så det ser rätt illa ut, men skit samma. Det viktiga är ju att det är tonat (Y) Det bästa med vinterbilar är att det inte är så jävla noga - för allt jag gör är fan inte så jävla noga, så det är nästan bara jobbigt att försöka ha en FIN bil. Det är mycket lättare med dessa som inte riktigt kvalificerar sig i den kategorin ;)
   
  Jag har ändå lite sug på vita blinkers, dimljus, sänkfjädrar/kapade och den gamla vingen jag är så mån om som ligger och samlar damm, andra fälgar, lackade backspeglar, listerna under lyktorna och bakrutetorkararmen - och om jag får ett ryck någon gång borde lacken få sig en omgång eller två med rubbing. Men det är så jobbigt så det lär väl inte bli av, höhö. Meeeen, så är det ju "bara" en vinterbil egentligen. En vinterbil som kommer bli allround/reserv när turboskåpet är trasigt.
   
   
  Fula Gulen (Y)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.