• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mimikry

  Jag är en sådan som hittar en ny låt - och sen går den på repeat dynget runt på högsta volym (Y) Just nu kan jag inte låta bli denna;
   
  (Finns studioversion på spotify ^^)

   Gillar rösten stenhårt!
   
  Minns ni Hjalle och Heavy som blev kända genom "På rymmen" både första och andra säsongen? De gjorde bland annat "Folkrace" och "Mer och mer och mer". Mimikry är deras band (Heavy på trummor och Hjalle som sjunger) och deras mest kända låt är "En flicka som är stark". Jag gillar även "Min sång" och "En kungens man" (cover på Björn Afzelius låt - men de gör den mycket bättre, haha), utöver "Alderland" då.
   
  Så, ska någon med som sällskap på jobbet är det bara att räkna med att den går minst ett femtiotal gånger/pass. Jag har dock räknat ut att jag hinner höra den 188,5 gånger på ett arbetspass om jag ligger i ;)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.