• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jogga djuren

  Joggade igenom Aleccis igår, tog därefter en sväng med Lill och avslutade med en mysig liten barbacka-sväng med Pärlis. För när jag jobbar dag (vilket jag gör nu och två veckor framåt) är det svårt att få tid (och energi!) att räcka till, därför försöker jag lägga in ev vilodagar då. Så även denna vecka; måndag vila, för alla inklusive mig. Vi, jag och syster, var bara ute och pussade, kliade och busade med dem. Det var ärligt talat väldigt, väldigt svårt att slita sig ifrån dem <3 Tänk, det är inte alla som har världens bästa hästar! (:
   
  Mitt ena ögonlock är ömt och känns svullet så jag tror det är något fuffens med det. Någon infektion/inflammation på ingång. På tal om ögonen så borde jag verkligen "investera" i en ny synundersökning (jag får gnäll-reklam regelbundet att det gått för lång tid mellan första - dvs den enda - undersökningen och nu), för nu börjar glasögonen bli så dåliga att det stör. Det är "grått" av slitage på dem. Detta eftersom jag inte är rädda om dem och tappat dem osv så de är repiga och ja, slitna som fan, på glaset. Det är inte direkt något man tvättar/putsar bort. Linser hade ju kanske varit smidigt på så vis. Men jag har fått höra att man inte bör ha dem om man 1. rör sig mycket i dammiga miljöer och 2. har torra ögon. Jag kan checka av båda punkterna, tyvärr...
   
  oldpic


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.