• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Flow

  Stoppa pressarna, kors i taket och se på fan! Jag har ridit alla hästar som ska gå (Pärla är inte helt ren fram, så red bara de andra båda) och jag hann även brodda Aleccis. Så nu är hon redo om fötterna för morgondagen!
   
  Dessutom ligger jag till himla bra i tid! (Därför satte jag mig här så jag ska få stressa sedan, eller hur var det nu? Haha, ja, tidsoptimisten hinner alltid göra hundra saker extra. ^^)
   
  Frukost nummer två och ett besök i duschen - sedan är jag redo! Blir kul att se Emilia igen och även kolla på snygga lastbilar på Mantorp. Jag kan inte heller låta bli att vara lite extra nöjd över att vi åker nu idag, dvs på fredagen, för då lär det vara minst folk = me like!
   
  Imorgon åker vi till Vissmålen!
   
   
  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.