• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fler dressyrbilder

   
   
   
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer
  Ridfröken

  Ta inte detta som negativ kritik nu utan det är endast menat som ett tips i all välmening, gillar du det inte så ska du förstås bara strunta i det. :) Men det ser ut som att det skulle göra gott för din sits och hjälpgivning att träna helt utan stöd i tyglarna ibland, antingen om du kan rida helt utan tyglar (instängd på ridbana på en häst som stoppar på vikthjälper och röst då förstås, eller longerad), eller om du bara har helt långa tyglar och rider lite "western"-aktigt ibland. Det funkar ju även på pigga hästar för då kan man ta förhållningar när det behövs och sedan låta tyglarna hänga igen. För det ser ut som att du råkar hålla en del balans i händerna och tyglarna istället för att ha balansen och styrkan i mage och rygg. Det kanske bara är som det ser ut på bilderna, men jag har ju sett på hoppfilmerna att din häst är väldigt pigg också och då kan det lätt bli så att man blir lite hängandes i handen utan att man ens själv tänker på det. :)

  Svar: Tack! Ska tänka på detta :) Har dock inte möjlighet att bli longerad, och ingen ridbana - men jag ska tänka på sitsen, hur jag använder tyglarna (hålla balansen i dem?) och komma ner i sadeln bättre.
  vinna.blogg.se

  2015-08-31 @ 17:10:16 | URL: http://www.nouw.com/ridfroken


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.