• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fälttävlanskort!

  Natten tills idag drömde jag att jag och Aleccis startade vår första fälttävlan. Resultat? Vi kom näst sist, HAHA. Förvarnad, med andra ord ;)
   
  Idag har jag fått på papper att vi är redo för att starta just fälttävlan (dvs tagit "fälttävlanskortet") - och i övermorgon provar vi om våra vingar bär! Med vänlig hälsning; kommer säkert typ vägra ut oss i dressyren, eller liknande. Ingenting är ju omöjligt, höhö. 49,9% fick vi på dressyren i drömmen, men ärligt talat är målet >50% för annars får vi inte starta terrängen. Sååå, vi har nött dressyr här nu så mycket som möjligt. Det känns rimligt, tycker jag. Det känns som vi kan göra en "rimlig" uppvisning, dvs där vi är NU och var vi fortsätter arbeta ifrån. Så länge hästen inte blir för het och jag blir för stressad alltså. Aja, vi måste ju ut för att få rutin - och bli bättre!
   
   
  I kväll var Lilla svart ute på pay & jump och gjorde sin debut över 80 cm's hinder, men det kommer i ett eget inlägg.
     Kommentarer
  Nickie

  Åh vad häftigt! Jag har alltid velat tävla fälttävlan, så jäkla häftigt och roligt! Lycka till!!

  Svar: Jag med :P Är så glad att jag äntligen tagit tag i det. Gör det du också! Det är verkligen skitroligt! :D
  vinna.blogg.se

  2015-08-07 @ 00:25:54 | URL: http://ecobyme.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.