• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En liten tanke

  - Pay & cross dagen innan tävling, är hon helt pantad eller?
   
  Ja, det är frågan, haha. Men jag vill så gärna starta och det var sista för säsongen i Vissmålen, och dessutom är jag ju ändå ledig. Fördelen är att vi får se fler hinder/hindertyper vilket alltid är nyttigt, och en annan fördel är att det ju inte är den hektiska hastigheten man ska upp i och härja. Sist var det ingen maxtid, utan man körde på i sitt race. Därför är MIN plan och tanke att ta det LUGNT. Vi ska rida som ett relativt vanligt pass, som om vi var hemma. Rulla på i trevlig galopp; framåt, utan att "springa". Det ska inte bli stressigt, inte okontrollerat och det ska kännas som en rimlig uppladdning, trots allt, inför söndagen. Sedan får vi se om det fungerar eller inte. Jag tror jag lär ha att göra i Aneby ;)
   
  Dessutom är ju inte hindren i sig höga, utan det är snarare en fråga om att samla rutin inför vår andra fälttävlan - som är planerad nu i höst. Yeahaa!
   
   


  Kommentarer
  Emma

  Åååh när/vart blir nästa!? :D

  Svar: I Udden :D 25/9 (stil) och 27/9 (tävling). Jag ska höra mig för - men visst borde man kunna starta båda? :P
  vinna.blogg.se

  2015-08-26 @ 22:38:46 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.