• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • #dressyr

  Japp, dressyr i kohagen - det var vi och kobajsarna. Tur hon var broddad - annars hade vi väl halkat omkring där hejvilt då det dessutom lutar överallt, haha! Vi var på en liten plätt där vi red runt, runt typ och kände på henne och försökte få henne så lösgjord jag kunde på egen maskin. Men fan vad svårt det är utan tränare på backen!
   
  Däremot hade vi ett helt okej pass ändå. Sett till framförallt att vi var på en öppen yta med inte bara gräs utan en fet galoppbacke bredvid oss. Den lät vi dock bli ;) Min dressyrtränare vill att Aleccis ska acceptera bettet och jag måste generellt ha bättre timing i min ridning så ja, det är det jag kämpar med. Vi börjar verkligen på ruta ett och så tar vi myrsteg framåt. :)
   
  Dock kräks jag lite (eller rätt mycket, ärligt talat) över min vedervärdiga sits och vad jag gör mot min kropp - dvs misshandlar den med på tok för mycket skräpmat. Inte vackert! HAHA >:'D
   
  Hinner inte redigera dem, så slänger bara upp dem som de är. Tips på hur fasen man ska komma ihåg att räta upp sig mottages tacksamt!
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   


  Kommentarer
  norrbotten emmish

  fiina bilder =)

  Svar: Tack! :)
  vinna.blogg.se

  2015-08-29 @ 22:47:51 | URL: http://nouw.com/lillemmish


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.