• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Brumbrumhäst

  Efter jobbet red jag Aleccis. Dressyr idag. Började okej, var lite surt på mitten så att säga, men blev bättre i slutet. Inte den fantastiska känslan som på senaste dressyrträningen och fan vad svårt det är när ingen står på marken och påminner/skäller ;) Men det gick ändå hyfsat. Hon är lite tråkig i höger varv emellanåt, men det ligger lika mycket hos mig som hos henne. Min tanke är att hon ska kollas i munnen framöver, och jag tycker det är dags att checka av henne från en ET's ögon. Men båda detta måste jag skjuta fram en månad för att komma ifatt från min "lönlösa" (ordagrant) sommarmånad och eftersom det inte är akut väntar jag lite till så saker och ting görs i rätt ordning - pengar först, tjänster sedan. (Y)
   
  Därefter red Ida Pärla och jag Lillis. Lillis var inte lika fin som han varit och han jobbade stenhårt på att visa sin lite eh, jobbigare sida om man säger så, haha. Ungefär hundra gånger tuggade han på Pärlas pannband på tränset som hängde, enligt honom, precis lagom nära munnen. Kanske inte hundra gånger, men säkert ett tiotal! Envisa busponny! ;) Uppifrån var han på ungefär samma humör. Imorgon ska vi ut och GASA! Tycker han har lite småtråkig bjudning för tillfället. Han gör det han ska och gör övergångar/avbrott precis när man ber honom, och han är inte slö eller seg, men jag vill ha ännu mer sug i honom. Pärla är himla fin att se från sidan, och hade jag fått bestämma hade Ida ridit henne varje dag haha ;D Jag gillar hennes ridning och dessutom är hon så liten så det belastar inte den gamla hästen knappt någonting känns det som. Men riktigt så fungerar det inte i verkligenheten. ^^
   
  Har suttit och kollat på försäljningshästar på hastnet; både annonser och filmer, men även random tävlingsfilmer på youtube - samt mina egna. Kommit fram till att Aleccis var sjuuuuukt fin här nedan, och det var en av våra jämnaste och snyggaste rundor någonsin. Jag gjorde en miss där jag inte blev klar innan hindret, men annars har vi bra samspel rundan igenom. Ingen direkt gas i omhoppningen heller, utan bara välja vägar och försöka flyta på. Så himla fin. Och så fantastiskt lugn! (Därefter kollade jag på "hej-kom-och-hjälp-mig-rundan" i 110 i Tingsryd från sist. HAHAHA, rätt stor skillnad om man säger så - och tyvärr inte till det bättre.)
   
  Min utomhus-häst har säkert blivit en inomhus-häst. Det märker vi när det är dags för inomhussäsong igen. Utomhussäsongen har inte direkt gett samma känsla hittills.
   


  Kommentarer
  Thessaaaaaaaan✌️

  Älskar att du glider runt på långa tyglar efter 😀 /

  Svar: Mee toooooo! Det var sådan jävla känsla att bara kunna göra det. Wow, har tagit lång tid dit! :D
  vinna.blogg.se

  2015-08-27 @ 23:59:44


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.