• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Broddat hästen i onödan

  Igår på eftermiddagen fick jag ett tråkigt meddelande; pay & crossen var inställd pga för få anmälda. Så typiskt! Och jag som till och med hunnit brodda hästen... (Ja, det är nästan det som känns mest irriterande, haha.) Fördelen är dock att jag kan rida igenom henne en dag till - för det kände jag igår att det egentligen behövdes. Funderar på att ge det ett försök att hålla till på en åker - dvs få användning av broddarna innan jag tar av dem igen, höhö.
   
  Ingen av de andra ska gå, så det blir lugnt i stallet. Men innan dess ska jag leka med en kompis. Jag vet inte vad vi ska hitta på - men antagligen fika tårtor; för det är väl typ vad vi brukar göra.
   
  Den dagen... <3 Wow!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.