• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Senaste nytt

  Min älskade bruna vän aka tävlingspolare är mystiskt halt, fast väldigt, väldigt lite. Hovslagaren har gått igenom samtliga fossingar idag och på måndag har vi tid hos veterinären. Jag hoppas hon visar den lilla hältan då, för det blir liksom lite lättare. Jag är inte jätteorolig, utan tycker mest det är tråkigt nu när vi var igång för fullt och så. Hon har gått på halvfart med två lätta joggingpass/v (helt ohalt av lätt ridning, typ jogging - blir intressant att veta vart det sitter..?). Aja, kära hästen. Skönt att tider är bokade för check iaf.
   
  Pärlis och Lillis går sina pass. Lillisen har varit på totalt två hoppträningar, och även en till P&J sedan sist jag skrev. Felfri :) Och så råkade jag köpa en grej, haha. Nämligen en cross ;) Så den har jag hunnit åka lite på både igår när vi hämtade den, och två omgångar idag. Men visst, den är för stor för mig egentligen. För hög alltså, hahaha, jag trodde inte den skulle vara så hög. Så jag når inte till marken när jag sitter på den HAHA. Jaja, det blir nog bra när jag fått in någon teknik att nå marken och så :P
   
  Min fina bil, fina gubbe och så den där skrotfärdiga istidsmaskinen (och fina hästtransporten, ej av förglömma). (Y) Jag ville ha något gammalt som jag inte behöver vara rädd om - och ja, här är den! Blev utskrattad direkt såklart, för gubbe med polare har ju nååågot nyare maskiner om man säger så, höhöhö.
   
   
   
   

  I morgon ska jag (tydligen HAHA, inte min idé!) prova min förvisso favorithäst (förutom mina egna), men det är ju när ordinarie ryttare sitter på! Hästen är inte bara supersnabb, utan luftig och kan även cirkuskonster. Jag kommer sitta så jävla löst, HAHAHA!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.