• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Resultat P&J i Bratteborg med Lillis (3/4)

  Jag tog med mig Lillis till Bratteborgs pay and jump före jobbet förra veckan. Efteranmälde oss till 50 och 60 cm.
   
  Han har ju hoppat inne i stan ett par gånger, startat en p&j med Pärla som sällskap eftersom hon och Felicia skulle starta samma höjder, samt varit med på en hoppträning. Så detta var första gången på bortaplan (drygt en timme i transporten) och andra pay & jumpen. Han tyckte såklart det var superspännande och massa hästar att titta på och även prata med ;) Väldigt snart begrep han vad framhoppningshindren var till för och då bjöd han som tusan och tyckte det var jättekul!
   

   
   
  Men precis allt en sådan här dag är fortfarande nytt, inte bara platsen utan hela grejen. Så i första starten (vi var dessutom själva i ridhuset, inte för att det har så stor betydelse direkt, men ändå. Tanken var att hålla två ekipage där inne) lät jag honom kolla runt och även trava mot hindren. Felfritt!
   
  Andra rundan sedan ville jag ha galopp och ja, filmen la jag upp tidigare så som synes var det en riktigt bra runda (för att ha gjort så lite hittills i sitt unghästliv). Här hade han även sällskap av en annan häst inne på banan, men det verkade varken göra till eller från oavsett sällskap eller inte och det är ju ett extra plus, såklart. Felfri igen! Det är allt en liten stjärna det där :)
   
  På plats var han väldigt nyfiken och ville gärna gå runt mest hela tiden och kolla på allt och alla omkring. Men samtidigt är han väldigt medgörlig och bussig, men han pratade en del och hade svårt att stå still ibland.
   
  (Filmen i 50 cm blev så suddig att det inte går att urskilja något, så den laddade jag inte ens upp. Filmen i 60 cm lägger jag upp igen här under.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.