• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planer

  Såhär ser planerna ut framöver:
   
  Pärlis går och går men kommer aldrig till dörren, stackarn. Min tanke är att försöka få med Felicia ut och rida (hon vill, men vardagen ska ju klaffa med tider osv också - mindre lätt...), utöver det så ska Pärla ridas och köras så ofta och mycket det går (läs: "jag hinner"). Som det ser ut nu har hon, tyvärr, halkat ner på sista prioriteringsplats, vilket egentligen inte är helt fel. Det finns en viss logik i hur de prioriteras, kan man säga, och jag är garanterat inte ensam om just denna ordning bland andra med samma varierad lilla flock.
   
  Lillis kämpar på. En och annan hoppträning tänker jag mig, och även en P&J nästa vecka om jag räknat rätt på jobbtider vs P&J-tider. Har inte kollat asambitiöst än om man säger så. Tanken är 60 + 70 cm (han kommer inte gå högre än 70 förrän han fattar till 100% vad som förväntas av honom och där han har den bjudning som han ofta har men att den är permanent. Vilket också såklart handlar om förståelse = mängdträning.
   
  Aleccis börjar veckan med att ta det lugnt. Först på onsdag blir det en ridtur igen. Sedan går hon som vanligt, och vi siktar in oss på tävling igen näst, nästa helg. I Tranås, anmäld till 110 + 120 cm. Det känns rimligt och vettigt, tror jag. Jag har bara varit i Tranås en gång, och då gick det väldigt fort hahaha, och så rev vi första hindret i båda klasserna har jag för mig.
   
  Jag älskar mina hästar :')
   
  Felicia och Pärlis på tävling i mitten av februari.
   
   Samma ekipage, en favoritbild till och med.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.