• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lillis drar däck

  Idag har Lillisen dragit däck för andra gången. Med denna reaktion:
   
   
   

  Andra gången Lillisen drar däck. Eftersom han alltid är övertygad om att alla vill honom väl och att han är självutnämnd kung samt den lilla detaljen att han är valack gör att reaktionen ungefär blir den här, haha. Ingen spänning direkt 😉 #inkörning #dra #däck #pony #ponny #horse #häst #4yo #welsh #partbred #swb #stendyssensdiablo #chess880

  Ett filmklipp publicerat av @jagheterjessica Apr 17, 2015 kl. 4:19 PDT

   
  Köp det jag skriver om så önskas, men för det mesta spär jag på - driver eller överdriver, bara så ni vet ;) Jag fattar t ex att han inte är en robot för att han är valack, hahaha. Men i min värld är det så. Tråkiga valacker :P


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.