• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Experience

  Det har hänt en del sedan sist! T ex så har Lillis varit på P&J igen (vilket jag nyss publicerat), men inte nog med det - han har även hunnit starta sin första riktiga tävling! Vi åkte iväg och hoppade en lokal LD. Jag och Aleccis har även varit i Eksjö och hoppat lite. Detta har jag laddat upp i bloggen nu för att försöka i alla fall ha någon uppdatering och det är just tävlingarna som jag själv tycker är viktigt och vill dokumentera för min egen skull. Det har även varit några hoppträningar som jag hade velat nämna och så är Pärlis igång och blir både riden och körd. Jag har till exempel kört henne mer än jag ridit henne den senaste tiden. Älskade gamla tant. Hon är alltid så himla nöjd och glad. Man blir så glad och varm i hjärtat av det, att se henne. Hästarna har även gått utan täcken även nattetid nu i, ja, det är nog en vecka redan. Skönt för dem - som de har längtat! (Aleccis allra, allra mest!)
   
  Emma var världens snällaste och fotade på tävlingen med Aleccis. Älskar bilden! <3
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.