• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis säger fjoom

  Har ridit Aleccis idag, för att känna så det inte är något som spökar utan att det bara var trycket i blåmärket som behövde släppa. Mycket riktigt, det fanns inte ett fel på henne - så vi red iväg. Tänkte jogga, och det gick väl hyfsat halva turen ungefär, haha. Sen sa Aleccis att nu jävlar höjer vi tempot! Och det är så svårt att stå emot. Vi båda älskar ju när det går fort. Lite för mycket galopp, och lite för snabb galopp - men vi var båda glada och svettiga när vi kom tillbaka (Y)
   
  Nu väntar en sväng till, men denna gång med småhästarna. Ida tar Pärlis och jag tar Lillis. Hade det inte varit kul med en barbackatur med Lillis igen? Jag tror det, han har ju bara gått barbacka en gång hittills (vilket han skötte super!). Regnar det (vilket det gör just nu i alla fall) så är det ju liksom ändå barbackaväder ;)
   
  Igår red jag Pärlis men innan dess så lät jag Lillisen dra däck för första gången.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.